NICKY WAALS

 

Ruimtelijke kwaliteit, Jongeren, Veiligheid, Cultureel erfgoed

 

25 jaar, woont in Asten. Na MBO Juridische Dienstverlener én MBO Beveiliger, nu HBO Rechten in Tilburg. Is al meer dan 10 jaar parttimer bij Multi Bier, op dit moment als teamleider. Daarnaast werkt hij in de beveiliging: festivals, voetbalwedstrijden, nachtvervoer, objectbeveiliging. Is leraar Taekwon-Do, zanger en gitarist in verschillende punkbands en voormalig nachtburgemeester van Asten.

 

 

"Al vanaf mijn 17e heb ik interesse voor de landelijke politiek. Ik volg alles en lees verkiezingsprogramma's helemaal door. Het is verdomd interessant om je te verdiepen in hoe Nederland en de rest van de wereld worden bestuurd. We leven in een democratie; we hebben inspraak in hoe we leven. Het is stom om je daar niet in te verdiepen of niet te stemmen. Voor elk betrokken mens is de politiek, zeker ook de gemeentelijke politiek, interessant en belangrijk.

 

De PGA staat voor: vooruitgang voor iedereen! Voor alle klasse van de maatschappij: van arbeiders tot welgestelden, van boeren tot diknekken. En wat ik heel belangrijk vind: behoud van natuur en erfgoed. De PGA is ook: een leuke groep mensen. Van alles wat. Normale mensen. Dichtbij, altijd toegankelijk en aanspreekbaar. Gezellig. Een goede weerspiegeling van de maatschappij."

 

 

E-mail: nickywaals@hotmail.com