ILSE VAN BOMMEL

 

Recreatie, Buitengebied, Jongeren, Duurzaamheid

 

46 jaar, woont in Heusden, heeft een relatie en 4 kinderen. Trok na de middelbare school de wijde wereld in; jarenlang gereisd en gewerkt o.a. in Parijs, Londen, Barcelona en Kopenhagen. Vond desalniettemin in Heusden de liefde van haar leven, die helaas plotseling overleed in de zomer van 2008. In 2010 begon ze Minicamping Martinus’ Plak, een vrolijke, gastvrije plek die inmiddels volop bekendheid geniet in heel Asten en ver daarbuiten.

 

 

"Ik zou graag zien dat burgers, maar vooral bedrijven, meer doen aan duurzaamheid en dat we het mooie buitengebied van de Peel niet vergeten. Er komen heel veel mensen recreëren en ik merk dat ze af en toe schrikken van de megastallen. In de 20 jaar dat ik in Heusden woon is er ontzettend veel veranderd, en niet ten goede. Asten heeft zo veel moois te bieden, omarm dat! We moeten onze problemen oplossen door erop uit te gaan en er met jong en oud, boer en burger over te praten. Zodat niemand zich aangevallen voelt of niet gehoord.

 

Ik ben een sociaal persoon, vind het fijn om te weten wat er speelt bij de mensen om me heen. Bij de PGA voelde ik me dan ook meteen thuis. Ze luisteren naar de medemens, denken aan jong en oud, staan open voor verbetering van het leefklimaat. De PGA heeft een mooie kijk op mens en milieu. Ik zou graag zien dat meer jongeren betrokken worden bij de politiek. Dat het ook voor hen laagdrempelig en interessant wordt."

 

 

E-mail: contact@minicamping-martinusplak.nl

Telefoon: 06-25310408