INGRID WELTEN

 

Onderwijs, Sociaal Domein, Innovatie, Samenwerken / participatie

 

is 34 jaar, woont in Asten, is getrouwd, heeft 3 kinderen en is lijsttrekker voor de PGA! Geboren en getogen in Almere, heeft ze Portugese, Chinese, Surinaamse én Chinese roots. Heeft Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gestudeerd en jarenlang gewerkt in het bankwezen. Getrouwd met een geboren Astenaar is ze inmiddels stevig geworteld in onze gemeente. Ze is actief in de ouderraad van Het Talent en het bestuur van de Peuterpeelzaal. Over de weg naar de gemeenteraadsverkiezingen houdt ze een spannende vlog bij.

 

 

"De PGA is de meest progressieve en sociale partij in Asten en heeft in de 40 jaar van zijn bestaan al veel mooie initiatieven op poten gezet. Als lijsttrekker wil ik dit graag voortzetten! Ik wil de brug zijn die de inwoners met de politiek verbindt. Het is belangrijk dat er wordt opgekomen voor de mensen die dit om wat voor reden dan ook niet goed zelf kunnen. Ik wil ze een stem te geven in de Astense samenleving.

 

Er is in Asten nog veel ruimte om een groenere gemeente te worden en ook op het gebied van onderwijs, zorg en integratievraagstukken liggen er volop uitdagingen en kansen. Inwoners zijn zich onvoldoende bewust van de invloed die ze kunnen hebben op de politieke agenda. Wat mij betreft mag iedereen geactiveerd worden om de  koers van de gemeente mede te bepalen!"

 

 

E-mail: ingrid.welten1@gmail.com

Telefoon: 06 340 99 008

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/ingrid-welten-ab09196/

Facebook: https://www.facebook.com/ingrid.welten.146

Youtube: Ingrid Welten